Campusbutiken söker en vikarie för tjänsten butiksbiträde med utökat ansvar

Bakgrund

Campusbutiken är Stockholms universitets studentkårs andrahandsbokhandel på campus Frescati. Hos oss kan studenter köpa begagnad kurslitteratur till låga priser, samt lämna in sina böcker till försäljning.

Arbetsuppgifter

Du kommer till stor del utföra sedvanliga uppgifter för butiksbiträde som att hjälpa kunder att söka efter böcker i databasen och i hyllorna, kassaarbete, ta in och registrera böcker i vårt system samt sortera in böcker i hyllorna. Uppdraget syftar till att avlasta butikschef och innebär ett utökat ansvar för utvalda delar av butikens löpande arbete.

Då du bistår butikschef ingår det i ditt arbete att kunna öppna och stänga butiken, arbeta innan och efter terminens öppettider, lära upp ny personal, arbetsleda dina kollegor och kunna vikariera för butikschef vid behov.

Kvalifikationer

Då ett bra kundbemötande är ytterst viktigt för butiken lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper; du ska vara trevlig, tålmodig och hjälpsam. Då det kan vara mycket folk i butiken i början av terminen krävs också att du är stresstålig och kan samarbeta med dina kollegor i butiken. Detta är ett jobb för dig som är social och gillar mycket kundkontakt! Du kommer bistå butikschef och får gärna ha erfarenhet av att leda arbete, du behöver vara bekväm med att ta eget ansvar och kunna vikariera som butikschef vid behov. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Omfattning

Vi söker dig som kan för jobba under vårterminen 2018, med start i slutet av HT17. Tjänsten är 70 % (28 timmar/vecka), arbetet är främst förlagt under måndag-torsdag.

Ansökan

Låter det intressant så mejla ditt CV och ett personligt brev till butikschef@campusbutiken.se. Vi välkomnar ansökningar oavsett könstillhörighet, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller etnisk eller religiös bakgrund.

Märk ansökan med ”Vikarierande butiksbiträde”. Sista ansökningsdagär 30 november 2017. Vi tar emot ansökningar löpande.