Kårexpeditions-medarbetare

Vi söker medarbetare på deltid till vår kårexpedition.

Bakgrund

Stockholms universitets studentkårs vision är att de studerandes inflytande och medverkan under sin tid på universitetet skapar ett utbildningsväsen i världsklass. Stockholms universitets studentkår ska bli bäst i världen på att möjliggöra studenters inflytande över och medverkan i sin utbildning.

Stockholms universitets studentkår är en av Sveriges största studentkårer. Vårt uppdrag är att du som student vid Stockholms universitet ska få ut så mycket som möjligt av din studietid, även utanför föreläsningssalen. Vi är en medlemsorganisation som lägger all kraft på att ett studentperspektiv ska finnas med överallt där det påverkar studentens vardag. Studentkåren är också en bolagskoncern som erbjuder ett brett spektrum av studentnära service och tjänster. På Stockholms universitets studentkår arbetar nio anställda och ca 30 förtroendevalda.

Att vara förtroendevald under ett verksamhetsår är en unik möjlighet att påverka och växa som person. Vårt mål är att din tid på kåren tillsammans med engagerade och kunniga kollegor ska vara rolig och utvecklande. Vi hyser stort förtroende för våra medarbetare och i ditt förtroendeuppdrag har du mycket eget ansvar. Som medarbetare hos oss arbetar du såväl självständigt som i grupp.

Är du nyfiken på hur vardagen på studentkåren ser ut? Följ vår hashtag #suskar på Instagram!

Bakgrund

Vi söker dig som vill jobba 1-2 heldagar i veckan, periodvis mer, i vår Kårexpedition i Studenthuset. Kårexpeditionen en viktig del av SUS verksamhet där vi dagligen träffar dagligen både svenska och internationella studenter. Som medarbetare i Kårexpeditionen är du en del av SUS ansikte utåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som medarbetare i SUS Kårexpedition ansvarar du för:

 • administrering av medlemskap
 • att svara på frågor om SUS i stort som organisation och om medlemskapet i SUS
 • att svara på frågor om campus och studentlivet på Stockholms universitet
 • telefon- och mejlhantering
 • att ge utmärkt service och vara behjälplig gentemot studenter och medlemmar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, engagerad och professionell i det du gör. Som person är du ansvarsfull, strukturerad och serviceinriktad. Du är också flexibel, har lätt för att samarbeta och kan anpassa dig efter nya arbetsformer och rutiner. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenhet från servicerelaterat arbete är meriterande. Studerar du eller har du studerat vid Stockholms universitet är det meriterande. Även erfarenhet från andra kår- eller föreningsengagemang ses som meriterande men är inget krav.

Vi ser gärna att du brinner för att skapa ett studentnära campus präglat av gemenskap och studenters inflytande vid Stockholms universitet och du bjuder in till engagemang i studentkåren.

Varaktighet och arvode

Vi söker dig som kan jobba 1-2 heldagar (ca kl. 10-16) per vecka under minst en termin och vi ser gärna att du vill fortsätta även nästkommande termin. Tillträde sker under vecka 2 2017  med betalt utbildningspass.

För uppdraget utgår ett arvode på 110 kr/timme. Då det är ett förtroendeuppdrag gäller inte kollektivavtal.

Övrigt

 • Vårt interna arbetsspråk är svenska.
   
 • Studentkåren arbetar aktivt för en god arbetsmiljö för alla medarbetare och som förtroendevald erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag.
   
 • Studentkåren välkomnar ansökningar oavsett könstillhörighet, könsidentitet, sexuell läggning, ålder, funktionsförmåga eller etnisk eller religiös bakgrund.

Medarbetare på studentkåren tar ansvar för det egna arbetet med utgångspunkt i kårens vision och uppdrag. Vi samverkar inom organisationen för att effektivt och professionellt ta tillvara kompetens och resurser. Vi deltar aktivt i utvecklingen av kårens verksamhet och organisation. Vårt arbete kännetecknas av professionalism, engagemang, öppenhet och tillgänglighet

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 20 november 2016. Skicka CV och personligt brev (max 1 A4) till malin.forshallen@sus.su.se.

Märk din ansökan med ”Medarbetare på deltid till SUS Kårexpedition”.

Kontaktpersoner

Frågor om studentkåren, enheten och rekryteringsprocessen besvaras av Malin Forshällen, Ansvarig för kårexpeditionen och medlemssystemen på Stockholms universitets studentkår, på malin.forshallen@sus.su.se.

Arbetsgivare

Stockholms universitets studentkår
Universitetsvägen 2 A
114 18 Stockholm