Projektledare för tidningsutveckling

Bakgrund

Stockholms universitets studentkår (SUS) är en av Sveriges största studentkårer med cirka 15 000 medlemmar. Vi är en frivillig medlemsorganisation som arbetar aktivt med att företräda studenters intressen genom studiebevakning, påverkansarbete, information och åsiktsbildning. Vi är även en bolagskoncern som erbjuder studentvänliga priser för träning, kurslitteratur och restaurang- och cafébesök. Medarbetare på SUS kansli utgörs av ett tjugotal ideellt engagerad (arvoderade) förtroendevalda och sju anställda.

Nu söker vi en projektledare till vår verksamhet. Tjänsten är en projektanställning på minst 6 månader med start den 1 september.

Arbetsuppgifter

Stockholms universitets studentkårs tidning Gaudeamus står inför ett utvecklingsarbete med fokus på en omformning från tryckt form till ett digital webbformat. Som projektledare är din huvuduppgift att driva och genomföra omdaningen utifrån kårstyrelsens riktlinjer.

Projektledaruppdraget inbegriper att ta fram strategiskt underlag avseende profilering av tidningen, tidningens organisatoriska funktion, målgruppsidentifiering samt utvecklingen av en digital plattform för tidningen. Tjänsten innefattar att vara ansvarig utgivare för tidningen, men tidningen förväntas inte publicera under projekttiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom kommunikation, journalistik och/eller projektledning. Du har erfarenhet av strategisk kommunikation, tidningsutgivning i webbformat och webbpublicering. Tidigare erfarenhet av att utveckla en tidning och egen journalistisk erfarenhet är meriterande.

Som person är du resultatinriktad, kreativ och lyhörd. Du är van att arbeta självständigt, gillar att samarbeta och har lätt att anpassa dig efter nya arbetsformer och rutiner. Erfarenhet från ideella organisationer eller universitet är meriterande.

Stockholms universitets studentkår välkomnar sökanden med olika bakgrund och förutsättningar.

Omfattning

Tjänsten är en projektanställning på heltid, minst 6 månader. Tillträdesdatum är den 1 september 2017 men kan diskuteras då vi är intresserade av att hitta rätt person.   

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och löneanspråk till rekrytering@sus.su.se senast den 28 augusti 2017. Ansökningar behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Projektledare”.

Kontaktpersoner

Frågor om tjänsten, studentkåren och rekryteringsprocessen besvaras fram till 15 juli av Anton Jägare, politisksekreterare@sus.su.se. Därefter av verksamhetschef Camilla Sjölund Lundevall, verksamhetschef på Stockholms universitets studentkår, camilla.lundevall@sus.su.se.         

Facklig representant för Unionen: Malin Forshällen, malin.forshallen@sus.su.se.

Arbetsgivare

Stockholms universitets studentkår

Universitetsvägen 2 A

114 18 Stockholm