Projektledare för kårvalet

Stockholms universitets studentkår (SUS) söker dig som vill ta det övergripande ansvaret för att kårvalet 2018 genomförs på ett korrekt sätt och med ett högt valdeltagande.

 Stockholms universitets studentkårs vision är att de studerandes inflytande, medverkan och gemenskap under sin tid på universitetet skapar en studietid i världsklass. Stockholms universitets studentkårs uppdrag är att främja förutsättningarna för detta vid Stockholms universitet.

Om uppdraget

Du kommer att ansvara för att koordinera och samordna kårvalet. Arbetsuppgifterna inkluderar marknadsföring, aktivitetsplanering, arbetsledning och budgetplanering. Inom ramen av detta förtroendeuppdrag kommer du arbeta nära valnämndsordförande för kårvalet 2018.

Om dig

Som person är du engagerad, brinner för att skapa ett studentnära campus präglat av gemenskap och studenters inflytande vid Stockholms universitet och du bjuder in till engagemang i studentkåren.

Vi ser gärna att du

  • är resultatinriktad och har god organisatorisk förmåga har erfarenhet av projektledning
  • är en god kommunikatör och effektiv projektledare som klarar av att arbeta självständigt
  • är flexibel, lätt att samarbeta med och med förmåga att anpassa dig efter nya arbetsformer och rutiner
  • studerar eller har studerat vid Stockholms universitet
  • talar och skriver svenska flytande.

Erfarenhet från ideella organisationer, särskilt inom studentvärlden, eller universitet är meriterande, liksom erfarenhet från att tidigare ha arbetat med marknadsföring eller kommunikation.

Erfarenhet av kår- eller föreningsverksamhet är meriterande men inget krav.

Om att vara förtroendevald

Att vara förtroendevald under ett verksamhetsår är en unik möjlighet att påverka och utvecklas som person. Vi hyser stort förtroende för våra medarbetare och i ditt förtroendeuppdrag har du mycket eget ansvar.

Som förtroendevald i studentkåren har du, via kårstyrelsen, fått ditt uppdrag av studentkårens medlemmar. Det är ett ideellt uppdrag men du får arvodering för att du ska ha möjlighet att utföra de uppgifter som ingår i uppdraget.

Vårt mål är att din tid på kåren tillsammans med engagerade och kunniga kollegor ska vara rolig och utvecklande. Som medarbetare hos oss arbetar du såväl självständigt som i grupp.

Praktiskt rörande uppdraget

  • Arvodet för ett halvtidsuppdrag är 8 600 kronor i månaden
  • Som förtroendevald på halvtid förväntas du lägga i genomsnitt 17,5  timmar i veckan på ditt uppdrag
  • Som förtroendevald omfattas du inte av kollektivavtal.

Om uppdragets längd

Uppdraget tillträds den 8 januari 2018 och pågår till och med den 4 maj 2018.  Du är arvoderad förtroendevald på 50 % för perioden (2018-01-08 - 2018-05-04) med undantag för kårvalsveckorna16 april till 27 april, då arvoderingen är 100 procent. Sista veckan under perioden (v. 18) avsätts för projektuppföljning och avslut. Sammanlagd tid för förtroendeuppdraget är 16 veckor.

Så här söker du uppdraget

Sista ansökningsdag är den 30 november 2017. Ansökningar behandlas löpande.
Skicka personligt brev och CV till rekrytering@sus.su.se

Märk din ansökan med ”Projektledare kårvalet”.

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och förutsättningar.

Om oss

Stockholms universitets studentkår är en frivillig medlemsorganisation som arbetar för att förbättra studenternas villkor och vardag. Vårt uppdrag är att du som studerar vid Stockholms universitet aktivt ska kunna påverka din utbildning. Vår målsättning är en studietid i världsklass och att du som student ska ha tillgång till ett rikt socialt liv på campus. Vi är även en bolagskoncern som erbjuder studentvänliga priser för träning, kurslitteratur och restaurang- och cafébesök.

Vi värdesätter professionalitet, engagemang, öppenhet och tillgänglighet.

Mer information

Frågor om studentkåren, förtroendeuppdraget och rekryteringsprocessen skickas till rekrytering@sus.su.se.

Du är dessutom välkommen att kontakta Jessica Liander, ansvarig för evenemang och medlemsaktiviteter, medlemsaktiviteter@sus.su.se för frågor om uppdraget.

Är du nyfiken på hur det är att vara projektledare på kåren? Läs vår intervju med Maria

Är du nyfiken på hur vardagen på studentkåren ser ut? Följ oss på Instagram @sustudentkar