Samordnare för lärarstudenter (50 %)

Stockholms universitets studentkår (SUS) söker dig som vill planera, synliggöra och genomföra studentkårens aktiviteter för lärarstudenter under HT 2017/VT 2018.

Stockholms universitets studentkårs vision är att de studerandes inflytande och medverkan under sin tid på universitetet skapar ett utbildningsväsen i världsklass. Stockholms universitets studentkår ska bli bäst i världen på att möjliggöra studenters inflytande över och medverkan i sin utbildning.

Om uppdraget

Ditt huvuduppdrag är att bidra till studentkårens arbete med medlems- och föreningsutveckling. Samordnare för lärarstudenter ansvarar för att i linje med vår vision och målsättningar planera, synliggöra och genomföra studentkårens aktiviteter för lärarstudenter. I ditt uppdrag som samordnare för lärarstudenter kommer du att:

 • planera och genomföra aktiviteter för lärarstudenter vid Stockholms universitet
 • utveckla mötesplatser för lärarstudenter
 • representera studentkåren i relevanta grupper vid Stockholms universitet
 • representera studentkåren under utåtriktade aktiviteter och kampanjer på universitet

Om dig

Som person är du engagerad, brinner för att skapa ett studentnära campus präglat av gemenskap och studenters inflytande vid Stockholms universitet och du bjuder in till engagemang i studentkåren.

Vi ser gärna att du

 • har erfarenhet av att driva projekt
 • har erfarenhet av medlemsrekrytering
 • studerar eller har studerat vid Stockholms universitet
 • har varit i kontakt med lärarutbildningarna vid Stockholms universitet
 • talar och skriver svenska flytande

Erfarenhet av kår- eller föreningsverksamhet är meriterande men inget krav.

Om att vara förtroendevald

Att vara förtroendevald under ett verksamhetsår är en unik möjlighet att påverka och utvecklas som person. Vi hyser stort förtroende för våra medarbetare och i ditt förtroendeuppdrag har du mycket eget ansvar.

Som förtroendevald i studentkåren har du, via kårstyrelsen, fått ditt uppdrag av studentkårens medlemmar. Det är ett ideellt uppdrag men du får arvodering för att du ska ha möjlighet att utföra de uppgifter som ingår i uppdraget.

Vårt mål är att din tid på kåren tillsammans med engagerade och kunniga kollegor ska vara rolig och utvecklande. Som medarbetare hos oss arbetar du såväl självständigt som i grupp.

Praktiskt rörande uppdraget

 • Arvodet för ett halvtidsuppdrag är 8 600 kronor i månaden.
 • Som förtroendevald på halvtid förväntas du lägga i genomsnitt 17,5 timmar i veckan på ditt uppdrag.
 • Det ingår fem dagars arvoderad ledighet per termin i uppdraget
 • Som förtroendevald omfattas du inte av kollektivavtal.

Om uppdragets längd

Uppdraget innebär att du är arvoderad förtroendevald på 50 procent under HT 2017/VT 2018. Uppdraget pågår från och med 7 augusti 2017 till och med 30 juni 2018.

Så här söker du uppdraget

Sista ansökningsdag är den 7 maj. Ansökningar behandlas löpande.
Skicka personligt brev och CV till rekrytering@sus.su.se. Märk din ansökan med ”samordnare lärarstudenter”.

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och förutsättningar.

Om oss

Stockholms universitets studentkår är en frivillig medlemsorganisation som arbetar för att förbättra studenternas villkor och vardag. Vårt uppdrag är att du som studerar vid Stockholms universitet aktivt ska kunna påverka din utbildning. Vår målsättning är en studietid i världsklass och att du som student ska ha tillgång till ett rikt socialt liv på campus. Vi är även en bolagskoncern som erbjuder studentvänliga priser för träning, kurslitteratur och restaurang- och cafébesök.

Vi värdesätter professionalitet, engagemang, öppenhet och tillgänglighet

Mer information

Frågor om studentkåren, förtroendeuppdraget och rekryteringsprocessen skickas till rekrytering@sus.su.se.

Du är dessutom välkommen att kontakta nuvarande samordnare för lärarstudenter Jannika Ojeda Meftah, larastudenter@sus.su.se eller andre vice ordförande för student-och medlemsservice Helen Eyice, medlemsservice@sus.su.se för frågor om uppdraget.

Är du nyfiken på hur vardagen på studentkåren ser ut? Följ oss på Instagram @sustudentkår