Missa inte chansen att jobba hos oss VT och HT 2017

Engagemang genom studentkåren har inneburit en bra start i karriären för många av våra tidigare medarbetare. Utöver att du utvecklas, har roligt och får möjligheten att påverka kommer du även att ha ett försprång när du söker jobb efter studierna.

Just nu söker vi:

• Ledningssekreterare  - ansvarar för stöd till studentkårens ledning.

• Eventansvarig - driver och utvecklar studentkårens arbete med event och utåtriktad verksamhet.

• Studiebevakare  - organiserar och samordnar studentmedverkan samt studenternas
    representation vid Samhällsvetenskapliga fakulteten.

• Studiebevakare -  organiserar och samordnar studentmedverkan och studenternas representation vid Juridiska fakulteten, SBS, Nationalekonomiska institutionen och Psykologiska institutionen.

• Samordnare för internationella studenter - driver och utvecklar studentkårens arbete med event och utåtriktad verksamhet för internationella studenter vid Stockholms universitet.

Läs mer om de lediga uppdragen