Ambassadörs-programmet

Vill du vara med och göra studentlivet vid vårt universitet roligare? Våra ambassadörer är utåtriktade, kreativa och sociala studenter från olika fakulteter. Många är också internationella studenter från olika delar av världen.

Ambassadörerna är med och stöttar upp studentkårens eventansvarig och de internationella samordnarna vid olika aktiviteter och events. De arrangerar också egna aktiviteter för andra studenter.

Vill du hjälpa oss att planera och genomföra aktiviteter och mest av allt ha kul? Sök vårt ambassadörsprogram för höstterminen 2017.

Sista ansökningsdag är 3 september 2017.

Läs ambassadörernas blogg

Buddyprogrammet

Som buddy ställer du upp på att hjälpa internationella studenter att känna sig lite mer hemmastadda i Stockholm. Du kan vara en hjälpande hand precis i starten, visa vad Stockholm har att erbjuda eller helt enkelt finnas där som kompis.

I utbyte får du en inblick i andra kulturer, chansen att träffa roliga nya vänner och tillfälle att träna dina språkkunskaper. Dessutom får du möjligheten att delta i aktiviteter, fester och resor som studentkåren anordnar för de internationella studenterna.

Vi sätter samman grupper på 2-4 lokala studenter och 4-6 internationella studenter och bjuder sedan in er att tillsammans delta på olika events vi arrangerar. Men du förväntas också hitta på grejer med din grupp på egen hand.

OBS!

  • Du bestämmer själv hur mycket du vill vara med.
  • Hela Buddyprogrammet utförs på engelska.
  • För att få ett intyg måste du som buddy träffa din internationella grupp minst 3 gånger genom Buddyprogrammet HT2017.

Sista ansökningsdag för att delta i Buddyprogrammet 3 september 2017.

 

Bilder från Ambassadörs- och Buddyprogrammet