Centrala studentrådet

Centrala Studentrådet (CSR) samlar alla fakultets- och studentråd vid Stockholms Universitet.

I CSR diskuteras ämnen som är fakultetsövergripande, exempelvis gemensamma kvalitetsutvärderingssystem eller universitetets arbete med pedagogik.Studenter kan under sin utbildning erfara problem som varken kan lösas av en enskild institution eller fakultet - då behövs en plattform för ett universitetsövergripande engagemang: ett centralt studentråd.

I CSR sitter representanter från samtliga fakultetsråd på universitetet, inklusive centrala lärarstudentrådet.

CSR är även en informationskanal där studentråden får inblick i studentkårens verksamhet och senaste nytt från lokal, nationell och internationell utbildningspolitik. Utbildningar i vissa ämnen förekommer.

LEDAMÖTER

Den aktuella representationen i CSR - sidan uppdateras terminsvis.

Studentkåren

Paloma Halén Román, ansvarig för studentinflytande