Juridiska föreningen

Juridiska föreningen (JF) vid Stockholms universitet har i över 100 år verkat för juris studenter i Stockholm ska få en så trivsam studietid som möjligt. Som medlem är du välkommen på föreningens aktiviteter för medlemspris, du kan gå med i våra kommittéer, påverka vid föreningssammanträdet men framför allt öppnar JF dörrar för vänskap, kontaktnät och inblick i näringslivet.

För endast 300kr blir du medlem för hela studietiden ut! Dessutom får du 600kr att handla för i juristernas bokhandel! ( Gäller endast om du blir medlem under din första termin).

Aktivera ditt medlemskap genom att logga in och aktivera det under ”Mitt konto”.

JF förser sina medlemmar vid Juridiska fakulteten med mecenatkortet. Mecenatkortet är en giltig studentlegitimation och berättigar till t.ex. SL rabatten. När du betalat din medlemsavgift skickas ett speciellt JF-mecenatkort som fungerar som medlemskort för JF samtidigt som du erhåller alla Mecenats rabatter och erbjudanden.  Kommande terminer kommer JF kortet skickas till dig automatiskt så snart du registrerat dig under registreringsveckan.

Medlemskapet innebär inga förpliktelser förutom att betala engångsavgiften.